opleidingen

opleidingen en voorbereidingen bij Skish

leraar worden?

Opleidingen

Hier vind je alle opleidingen en voorbereidende trainingen om ski-instructeur te worden.

Bereid je voor op een opleiding tot ski-instructeur!

Ben je van plan om een opleiding tot ski-instructeur te gaan volgen? Skish verzorgt voorbereidende opleidingen op de rolpiste zodat je goed bent voorbereid op je NSI of Anwärter opleiding. We besteden daarbij aandacht aan de praktijk, theorie en je didactische vaardigheden. We trainen je eigen vaardigheid in de vorm van korte ritmische bochten en het zogenaamde "Schulefahren" wat de disciplines zijn waarin je in de sneeuw examen doet.

In speciale gevallen kan Skish deze voorbereidende opleiding kosteloos aanbieden! Vraag naar de mogelijkheden via info@skish.nl

 

 

Indoor rolpiste opleiding

Lijkt het je leuk om les te geven op de indoor rolpiste? Volg dan onze trainingen, doe examen en behaal het internationaal erkend diploma via Snowsports Academy waarmee je les kunt geven op de indoorrolpiste.
Na het doorlopen van deze opleiding ben je in staat om zelfstandig les te geven op diverse niveaus. Je bezit didactische vaardigheden, bent in staat een les voor te bereiden en je kan een bewegingsanalyse maken. Meer informatie kun je vinden op de website van Snowsports Academy.

Ben je benieuwd wat Skish specifiek voor jou kan doen? Vraag naar de mogelijkheden via info@skish.nl

Skish: Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan

Vraag binnen twee minuten gratis en vrijblijvend informatie aan. Of reserveer direct een plekje bij Skish!

Informatie