Ski & Snowboard lessen

Leer skiën en snowboarden bij Skish

Ski & Snowboard lessen

SKISH werkt alleen met gediplomeerde instructeurs 

Skish werkt vanuit een duidelijke lesopbouw volgens het Oostenrijks ski-/boardleerplan. Skish werkt alleen met gediplomeerde en enthousiaste leraren. De leraar staat naast de cursist, volgt van dichtbij de bewegingen en kan zo nodig direct corrigeren. Vaak skiet of snowboardt de leraar zelf ook mee, zodat de cursist de bewegingen van de leraar kan kopiëren. Skish heeft voor de baan een grote spiegel waarin de cursist zijn of haar houding goed kan zien en zichzelf kan corrigeren. Met de door ons toegepaste methodiek groeit het zelfvertrouwen en daarmee het plezier.

Privé lessen

Wil je nóg meer rendement uit je lessen halen? Boek dan een privéles. Halve privélessen zijn ook mogelijk. Je staat dan een heel- of half uur alléén op de rolpiste. Hierdoor krijg je op een nóg effectievere manier les. Privélessen zijn uitsluitend in overleg te boeken. Eventueel ook buiten de reguliere openingstijden.

Kinderlessen: Op speelse wijze leren skiën & snowboarden

De indoor rolpiste van Skish is uitermate geschikt voor kinderen. De leeftijd waarop kinderen kunnen leren skiën is per kind verschillend. Over het algemeen kan gesteld worden dat kinderen vanaf ongeveer 3 jaar kunnen leren skiën. Voor snowboarden is een leeftijd van 8 jaar gewenst. De kinderen leren het skiën en snowboarden op een speelse wijze en ze verliezen geen onnodige energie door geklauter of liftgebruik. Ook ondervinden ze geen hinder van de kou. Wanneer kinderen bij Skish hebben leren skiën/snowboarden zul je zien dat kinderen tijdens de wintersportvakantie nog meer plezier zullen hebben en jij als ouder dus ook! Let op: kinderen tot 16 jaar zijn verplicht tijdens de lessen een goed passende helm te dragen. Helmen zijn eventueel bij ons aan te schaffen. Ter introductie bieden wij deze (Giro helmen) nu aan voor €59,95 i.p.v. €69,95. Daarnaast is het verplicht tijdens de lessen een shirt/trui met lange mouwen en een lange broek te dragen.

Groepslessen: Samen effectief en gezellig lessen

Met je gezin of vrienden samen lessen volgen? Dat kan! Op deze manier is de voorbereiding op je wintersportvakantie nog leuker! Skish hanteert een vast groepstarief voor maximaal 6 personen.

Lestijden

7 dagen per week geopend

Bij Skish staan de cursisten met 2 (maximaal 3) personen tegelijk op de rolpiste. Vanwege de intensiteit is een lesuur verdeeld in 3 sessies van elk 10 minuten; 10 minuten op de rolpiste, 10 minuten rust. Ook tijdens je rustperiode leer je door te luisteren naar de tips die de andere cursisten van de leraar krijgen!

Skish is 7 dagen per week geopend, kijk bij openingstijden. Op alle dagen kunnen lessen worden geboekt. Bij inschrijving geef je je wensen aan op het inschrijfformulier. Cursisten worden door Skish naar niveau ingedeeld. Je ontvangt van Skish een boekingsbevestiging per email met daarin de leskaart met een roostervoorstel.

Skish: Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan

Vraag binnen twee minuten gratis en vrijblijvend informatie aan. Of reserveer direct een plekje bij Skish!

Informatie