Het Skish team staat voor je klaar

Efficiënt leren skiën. Bij Skish draait het om veiligheid en vertrouwen (terug)winnen. Wij helpen cursisten voorbereid en zelfverzekerd op de piste of het water te gaan en streven ernaar ze daar extra van te laten genieten. Naast ons vaste team, werken wij in het hoogseizoen met extra kanjers. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde trainers. Jaarlijks worden cursussen gevolgd om blijvend te ontwikkelen en jullie te voorzien van lessen van de hoogste kwaliteit.

Ontmoet het team

“Es gibt nur ein Gas: Vollgas!!”

Jeroen

Eigenaar / skileraar

Over Jeroen:

18 jaar geleden ben ik bij Skish terecht gekomen als parttime skileraar. Al snel werd ik hoofd ski leraar waardoor ik steeds meer vrije tijd bij Skish doorbracht. Toen ik daarnaast ook nog leraren ging opleiden voor Snowsports Academy begon het skiën en lesgeven wel hele serieuze vormen aan te nemen. Door velen beschouwd als logisch gevolg, kreeg ik 1 januari 2018 de kans om Skish over te nemen en van mijn hobby mijn werk te maken. Een unieke kans die niet veel mensen krijgen en ik voel me daardoor dan ook écht bevoorrecht!

In het kort:

AchtergrondWerktuigbouwkunde
Hobby’sMijn werk, skiën, fitness, muziek en film
EtenSushi
Kleur(Skish)blauw
MuziekProgressive Metal, Trance
Guilty pleasureBastogne koeken

“Try and fail, do not fail to try!”

Barbara

Bedrijfsleider / ski- en snowboard lerares

Over Barbara

Wat 17 jaar geleden in 2006 begon als hobbymatig bijbaantje op de zaterdag met skilessen geven, is in de jaren die volgden extreem uit de hand gelopen tot mijn fulltime job.

Ik kan met recht zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt en nog steeds met heel veel plezier iedere dag mijn werk doe. Daarnaast heb ik door de jaren heen ook mijn specialismen (3- en 4 jarigen, cursisten met een beperking) ontdekt die ik in de praktijk kan brengen.

In het kort:

AchtergrondBank- en Verzekeringswezen
Hobby’sWintersporten, wandelen en fitnessen
EtenSushi, salades en spruitjes
KleurROZE!!
MuziekTrance
Guilty pleasureGesmolten witte chocolade

“Better an oops, than a what if

Maud

communicatie / bar / receptie / skilerares

Over Maud

In 2018 ben ik begonnen met werken bij Skish na de overname van Jeroen. Niet dat ik hierin echt een keuze had. Ik ben namelijk de dochter van Jeroen 😉 Ik ben begonnen achter de bar/receptie, maar ondertussen ben ik ook te vinden op de baan om skiles te geven en verzorg ik de communicatie. Dit doe ik naast mijn fulltime job.

Het werken bij Skish is echt heel gaaf, we hebben een super leuk team en het is geweldig om bezig te zijn met je hobby en dit over te brengen op anderen!

In het kort:

AchtergrondBedrijfskunde
Hobby’sSkiën, paardrijden
EtenSushi
KleurZwart, blauw
MuziekVan alles wat 😉
Guilty pleasureSeries bingen op Netflix