Leer in no-time de basis van het skiën of boarden!

Leren skiën doe je bij ons zeker! Bij onze gediplomeerde leraren staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en veiligheid centraal. Geen verspillingen door het wachten op andere cursisten of bij de skilift, bij Skish kun je jouw hele lesuur nuttig besteden. Zelfs wanneer je even pauze hebt kun je leren door naar anderen te kijken en luisteren!

Lees verder

Hoe gaat les op de rolpiste in zijn werk?

Op stilstaande baan leer jij de juiste houding te vinden en wen je aan het materiaal. Onder begeleiding van één van onze gediplomeerde leraren leer jij stap voor stap skiën of boarden totdat jouw doel bereikt is. Heb je al ervaring? Dan kijken we samen hoe we jouw techniek kunnen verbeteren met begeleiding op maat.

Skiles voor kinderen

Met het hele gezin veilig en verantwoord op wintersport? Laat ook de kinderen een cursus volgen! Wij geven les aan kinderen vanaf 3 jaar. Spelenderwijs leren zij de basis van het skiën en gaan ook zij goed voorbereid op wintersport.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Skish zorgt ervoor dat jij binnen een mum van tijd met een sterke basis in de sneeuw staat! Beginners starten met het vinden van de juiste houding op de stilstaande baan. Uiteindelijk leer jij parallel skiën op de rollende piste. Wij raden je een voordeelcursus aan.

De voordeelcursus

Ook (ver)gevorderden die graag hun techniek onder de loep willen nemen zijn bij Skish aan het juiste adres. Stap voor stap nemen we je huidige skitechnieken door en spijkeren we deze bij. Zo geniet jij nóg meer van je wintersportvakantie. Maak gebruik van éen van onze cursussen of boek een paar losse lessen!

Bekijk het aanbod

'Kan ik nog wel op wintersport na mijn blessure?'. In veel gevallen is dat gewoon mogelijk. Zeker met een blessure is het verstandig om een privé les te boeken. Zo kunnen we samen kijken naar hoe we jou weer verantwoord op de latten krijgen.

Boek een privé les

Of je nu beginner bent of het al langer doet; op wintersport gaan kan best spannend zijn. Heb je weinig vertrouwen in je eigen kunnen en wil je op eigen tempo, stapsgewijs (opnieuw) wennen aan het gevoel en de baan? Boek een privé les en met 100% aandacht helpen wij je om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Boek een privé les