Activiteitenkalender

Leuke activiteiten bij Skish

30 MEI 2021: SUPPEN, IETS VOOR JOU?

Ter uitbreiding van ons aanbod in de zomermaanden zijn wij voortaan ook actief in de watersport in de vorm van suppen. Je kunt dus voortaan ook bij ons terecht voor je SUP board, toebehoren én voor instructie en/of begeleiding!

Suppen is een razend populaire watersport welke behalve erg leuk ook nog eens een goede training is voor het hele lichaam! Bovendien is het makkelijk te leren en op heel veel plaatsen mogelijk. Kortom: een verfrissend alternatief om die warme zomerdagen tóch sportief door te brengen!

Ben of ken jij iemand die het overweegt om een SUP aan te schaffen? Dan is 30 mei de ideale dag om de knoop door te hakken! Op een veilige locatie en onder begeleiding kan je onze SUP's uitproberen. Keuze gemaakt? Profiteer dan tijdens dit event van onze introductieaanbiedingen en leuke cadeaus!

18 DECEMBER 2021: SNEEUWDAG!

In de sneeuw toepassen wat je bij Skish geleerd hebt? Of gewoon weer eens lekker de sneeuw proeven? Ga dan met ons mee de sneeuw(hal) in en verbeter je ski techniek.

- 4 uur les van onze eigen Skish leraren
- Pistetoegang
- Koffie/fris met iets lekkers

De kosten voor dit alles bedagen € 79,= pp.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op via info@skish.nl of 013-5339088, want vanwege de maximale groepsgrootte is het aantal plaatsen beperkt!

Skish: Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan

Vraag binnen twee minuten gratis en vrijblijvend informatie aan. Of reserveer direct een plekje bij Skish!

Informatie